De weg naar Delicious

Glen en Nina Trower zijn het kloppende hart van Delicious. Al  ruim 10 jaar zijn zij een vaste waarde in culinair Barendrecht. Een gegeven waar dit horecakoppel trots op is. Samen met hun team: Iris (kok), Ingeborg (wat-er-ook-gebeurt-ik-los-het-wel-op-topper), Emma, Sylvie, Julia & Jeroen bedienen Glen en Nina Barendrechters, bedrijven, stichtingen, scholen en hun vaste klanten en gasten op home made cooking van het hoogste niveau.

Hoe begon het allemaal?

Ver buiten Barendrecht begint het Delicious avontuur. Nina en Glen ontmoetten elkaar in Zuid-Afrika, in Kaapstad. Glen werkt daar als kok bij een gerenommeerd restaurant en Nina bij een luxe hotel. De vonk sloeg over en al snel beslist het stel ooit samen een eigen bedrijf te starten. Een plek waar hun motto: "Taste life, it's delicious!" tot uiting komt. Maar eerst verhuizen ze naar Londen, waar Glen werkt bij The Greenhouse Restaurant in Mayfair en Nina het restaurant bestuurt voor The Churchill Inter Continental Hotel.

Toch blijft voor Nina Barendrecht echt thuis. Daarom besluit het stel om het Kanaal over te steken en zich te settelen in  Barendrecht.

 MGkoken 1801

Over Glen

Glen is geboren in een klein dorpje in Kent, Engeland. In Engeland heeft hij 6 jaar ervaring opgedaan bij een 1* Michelin sterren restaurant in Faversham. Op Buckingham Palace en in Windsor Castle heeft Glen het Engelse Koningshuis bediend. Zowel in Londen als in Kaapstad heeft Glen gewerkt als patissier bij verschillende sterren restaurants.
In 2003 is Glen in Nederland in sterren- restaurant de Zwethheul, te Schipluiden, gaan werken.
Van zijn vele ervaring kunt u nu genieten bij Delicious. Zijn verfijnde kookkunsten proef je terug in de gerechten die hij maakt. Elke week andere gerechten zoals bijvoorbeeld traditionele stoofschotel uit Frankrijk, een milde kip korma, paella of gerechten uit de Noord-Afrikaanse keuken. Aan diversiteit geen gebrek. Hij kookt met verse seizoen producten en na al die jaren nog steeds met veel passie en liefde voor het vak.

Team Delicious 400mb

Over Nina

Nina is opgegroeid in Barendrecht. Na gewoond te hebben in Kaapstad en London, is zij via Rotterdam weer terug gekomen naar Barendrecht. In Londen heeft zij gewerkt in diverse Food & Beverage afdelingen van een 5* hotel. Bij terugkomst in Rotterdam heeft zij geruime tijd gewerkt bij Grandcafé-Restaurant-Zalen Engels, waar zij verschillende functies heeft vervuld waaronder op de Sales afdeling. Heerlijk vindt zij het om een event te plannen en samen met de gasten er een prachtig feest van te maken. Zowel als Restaurantmanager als Banquetingmanager bij Engels heeft zij vele partijen georganiseerd van 2 tot 2000 gasten. Bij Delicious spreekt zij de wensen met u door om uw partij tot een succes te brengen waar nog vaak aan terug gedacht wordt.

winkel