Gerechten van week 20 2024: 14 t/m 18 mei 2024

Hierbij onze nieuwe gerechten van de week. Op dinsdag zijn de gerechten vanaf circa 16.00-17.00 uur beschikbaar. De rest van week dagelijks verkrijgbaar.  Snel en makkelijk genieten van Delicious home made meals. Alleen opwarmen en klaar. Combineer je gerecht met diverse groenten, aardappelgarnituren of salade. Weet jij al wat je wilt gaan eten?
Bel en bestel via 0180-721066. Dan staat het voor je klaar in onze winkel in Barendrecht als je langsrijdt op weg naar huis.

De afgelopen maanden zijn de prijzen van onder andere de verse producten zoals de vis, het vlees en groenten behoorlijk gestegen. Maar ook verpakkingsmateriaal bijvoorbeeld schiet omhoog. Ook wij ontkomen er helaas niet aan om onze prijzen wat te verhogen & hopen op uw begrip.

Zalmfilet & tagliatelle

Zalmfilet met zwarte olijvenkorst, verse tagliatelle, tomatensaus en ratatouille groenten € 12,95 per gerecht (bevat vis en gluten)
Wijnsuggestie: Santa Rita Sauvignon Blanc € 12,75 per fles

*** 

Kip tagine & couscous

Tagine van kip, kip gestoofd met olijven en citroen, met kruiden couscous € 12,50 per gerecht
(bevat amandel & gluten)
Wijnsuggestie: Santa Rita Camenere € 12,75 per fles

Vegetarische Korma & rijst

Vegetarische korma, milde curry met paddenstoelen, spinazie & aromatische rijst € 11,50 per gerecht (bevat gluten en lactose)
Wijnsuggestie: Laurent Miguel rosé € 8,95 per fles